Uwwaaaaaaaaaaaaaaaa……

image

Apa nak buat??? Ada sesapa tahu, boleh tolong ajarkan tak??

Blog ni boleh bukak tapi kuar warning camni.. But still aku rasa tak selesa.. please please please advise kat aku….

Aku rasa benda ni keluar masa aku update new password kat Window Live Writer aku petang semalam.. Aku dah pun repair Window Live Essential dalam PC tapi still gak jadi benda ni.. Haruskah aku uninstall then reinstall balik Window Live Essential tu????

**updated: Tetiba benda tu hilang pagi ni… ajaib!!~ 

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

12 Responses to Uwwaaaaaaaaaaaaaaaa……

  1. rasp says:

    ampoooonnn akak mu ini rabun IT….

    kalo i tekan butang X tu jer ….

  2. Lyn Yusoff says:

    tanya pd yg pakar…

    WLW tu sgt sentitif.. pantang ubah skit mula lah dia majuk

    • sw33tdarling says:

      itu ler pasal.. now i dah update, theme tak boleh nak detect plak.. aiseehhh tension jerk draft entry kosong putih cenggitu

  3. Albenz says:

    Try carik mana file yg kene effect tue, lepas tue delete manual..
    cadangan lah, mane tau kot2 berjaya..heheee

  4. Dee says:

    dee pun tak tau..ada ke blog yg bwk virus tu dlm bloglist kau..

  5. Mya says:

    huhuhu aku tidak tahu…

  6. akubiomed says:

    Ketika masuk blog Amy tidak ada pula pop blocker alert blog ini bermasalah. Kalau ada masalah cari nama fail ***.png yang bermasalah tersebut keluarkan daripada blog.

    • sw33tdarling says:

      tu laaa… tetiba dah hilang plak pagi tadi… syukur alhamdulillah! Dia mengerti, owner blog ini tidak berdaya saat ini.. hahahaha :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: