Tourist At KLCC

image

Kata Zulfan, dia tak pernah sampai ke KLCC… Alahai. Dia lupa. Masa kecik² dulu mama dah bawak pun datang KLCC masuk ke Petrosains.

Takpelah, alang² ummi ada KL. Alang² kita nak kuar shopping. Alang² kita nak naik lrt, apa salahnya kita singgah KLCC kan….?

image

image

Cuaca panas terik. Ambil gambar pun kelabu jer.. Eh kerap benar enpon aku ni gambar kelabu. Ke sebenarnya tak reti nak setting? Huhuhu

Santai² duduk depan tasik tu, kebetulan PDRM tengah buat event. Ada pancaragam siap buat laluan depan kami. Apalagi, excited Zulfan nak ambil gambar

image

 

Lepas tu ada lagu², si pakcik Zaim ni buat show plak kat tengah² orang. Hadoiiiiiiiii…………. Tarian zaman bila tu Zaim oiiii…?

Mar 15, 2014 | santai di klcc. hari ni jadi tourist by sw33tdarling on Keek.com

image

Dah puas lepak², masuk dalam KLCC. Ingatkan nak makan kat KFC tapi cari KFC kat tingkat bawah dah takde rupanya. Nampak sangat dah berkurun pun aku tak jenguk KLCC ni kan…?

image

Moh ler balik… Park keter kat LRT Sri Rampai. Masuk jer kereta terus singgah KFC Wangsa Maju. Tengah syiok² makan hujan turun lebat teramat. Syukur ya Allah…..!~

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tourist At KLCC

  1. suriaamanda says:

    comel semuanya…sekejapan jer semua dah membesar kan…

  2. akubiomed says:

    Tidak bawa anak-anak pergi mandi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: