Tak BERSIH Pun!

Ada yang pergi perhimpunan BERSIH ke? Kalau ada, korang memang kuning! Hehehe

Tapi aku punya entry bukan nak cakap pasal perhimpunan BERSIH yaa.. Tak koser mak hokey!~~

Ni haa rumah yg dah 3hari tak bersih. Seriously aku tak mampu nak buat keje kutip mengutip barang atas lantai ni… So selagi barang tak terkutip, selagi tulaa aku takkan menyapu.

Kita tengok, mata siapa yang boleh bertahan dengan keadaan rumah macam ni… [mata aku laa jugak kot, aku je yang duk rumah time2 weekend ni, hubby awal pagi lagi dah kuar buat keje.. Malam kang baru balik] “? ??u??u??u “?

Live update from sw33tdarling’s Blackberry

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

6 Responses to Tak BERSIH Pun!

  1. wida says:

    apa lagi..kerahlah bibik2 kecik tu..hiks

  2. akubiomed says:

    Dekat rumah saya pun lebih kurang. Apa bila anak pergi tidur saya akan kutip kesemua permainan yang bersepah masuk bakul. :-)

    • sw33tdarling says:

      asben pun kalau dia balik keje lewat, anak2 dah tidur atau dia bangun awal, mmg dia akan kutip.. tp itupun kalau dia tak penat atau kejarkan masa

  3. Albenz says:

    Hahaaaa…operasi bersih lah lepas tue…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: