Suspended Sebab Tak Bayar

Katanya dari hari Jumaat haritu, kawan² komplen kenapa tak boleh bukak blog. Since aku pun dalam mood bercuti, so memang aku pun tak tahu kenapa. Bila orang komplen, takde hati pun nak cek kenapa.

Isnin plak cuti sebab meraikan keluarga yang datang ke KL. Actually mak yang datang, nak ambil Mira balik ke kampung lepas dah tamat sesi pembelajaran dia kat CIAST, Shah Alam. Balik for good. Dapat practical pun kat Terengganu, senanglah skit. Maka, berakhirlah tanggungjawab aku kat sini untuk dia.

Berbalik kepada cerita blog tak boleh bukak tadi, Isnin cuti, Selasa pun cuti Krismas so arini baru masuk opis. Nasib baik aku belum sempat amukan ablasa kat servis provider, aku sempat teringat yang account aku aritu renew bulan 12. So agaknya dah expired.

Memanglah akan dapat email reminder dari diorang, pastu dapat invoice. Masalah aku sekarang ni, dah berkurun lama aku tak bukak email Yahoo!.. Lepas ni kena tukar ke email yang aku selalu guna.

So dah bayar immediately tadi, maka hasilnya macam sekarang ni laa. Sepantas kilat korang dapat baca semula blog aku ni. Enjoice!!~~~

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

9 Responses to Suspended Sebab Tak Bayar

  1. gitu.. susah gak kalu lupa password lak nnt..:)

  2. wida says:

    haha…kes x byr rupanya

  3. akubiomed says:

    Patutlah tidak boleh akses. Terkejut Boboi. :-)

  4. Dee says:

    suspended? suspen betul..hihihi…

  5. eliss says:

    x pasal2 tak boleh bukak blog yer :)

  6. rasp says:

    alkisahnya…..sib baik tak mengaum dulu ek sis hehehehehehe..

  7. zahidahwahid says:

    patutlah hari tu tak dapat masuk… nak tanya kat fb terlupa pulak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: