Saya Gwiyomi

image

Gambar gwiyomi ni baru jer lagi ambil, Tapi yang keek kat bawah ni dah lama dulu. Masa memula dia belajar nak buat gqiyomi. Now dah expert, dah tahu gwiyomi kat pipi. Tu yang sakan tekan pipi sampai berlubang.

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

2 Responses to Saya Gwiyomi

  1. mummydearie says:

    Comel, comel :) Senangnya bergwiyomi ke tidak, budak-budak ni memang comel kalau buat apa keletah pun!

  2. rasp says:

    yg video tu dah lebih ker head banging session jer sis hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: