Rezeki Aku~

Haritu kan aku ada cerita pasal baru beli CD Korea… Ternampak CD Snow Queen tapi tak tahu best ke tak citernya so aku hold membeli, layan online dulu…

After 2 episode, aku tengok citer ni memang menarik takde ler Hyun Bin jadi tunggul jer macam dalam drama Ireland.

Tapi tapi tapi… Sunday lepas hubby bawak pi breakfast kat Jaya Jusco Wangsa Maju sambil² having quality time together²… dah lama giler rasanya kami tak keluar sama² satu family waima untuk breakfast sekalipun…

Eh melalut lak cerita pasal family.  Berbalik pada cerita CD tadi, kat JJ sana nun ada Speedy Video… tak sangka plak sambil² lalu mata ni dah dasar menggila CD Korea, pi intai ler kat celah bedah lemari tuuu, tup tup ternampak sticker maroon bulat yang biasa kulihat… ngeeeeeeeeeeeeeeee Smile with tongue out

CD

Telek punya telek punya telek, banyak giler hokeeehhh drama yang aku memang aim untuk beli time ada promo Buy 1 Free 1 ni.. selalunya drama² lama dan tup tup ada jugak Snow Queen.  Apalagi, rembat ler…!~

Tapi free one tu banyak harga yang tak sama… contohnya kalau beli 1 RM59.90, lagi satu RM69.90 so harga yang perlu dibayar adalah harga yang paling tinggi.  So agak keruan jugak ler nak memilih.

So nak tanak, aku beli ler jugak 1 cerita yang aku belum tengok lagi, My 19 year-old sister in-law… Nampak cam cerita lawak jer kan. Takpelah, buat penghibur masa duk dalam pantang nanti.

Tapi ada gak drama² yang lain tu, aku akan beli jugak nanti since katanya promo tu mungkin akan tamat pada bulan 5, so masih ada masa nak beli dan beli dan beli secara berganda.

Kat sini aku listkan skit drama² yang aku ingat, yang ada dalam promo Buy1 Free1 tuu…

  Coffee_Prince_100006.jpg (1024×768)   

       

   IRIS 

     

   

  • Cinderella’s Stepsister
  • Coffee Spring
  • Dalja Spring
  • Couple for Trouble
  • Sassy Girl-Chun Yang (aku dah ada)
  • Fashion 70’s
  • Full House (aku dah ada)
  • The Man Who Can’t Get Married
  • Hello! My Lady (dah tengok tapi nak beli for collection)
  • Iris
  • Wonderful Life (aku dah ada)
  • Macrekel Run (aku dah ada)
  • A Love To Kill (aku dah ada)
  • My Fair Lady (aku dah ada)
  • My Girl (dah tengok tapi nak beli for collection)
  • Princess Hour (dah tengok tapi nak beli for collection)
  • The Man Or Vineyard (dah tengok tapi nak beli for collection)

Cukup ler takat ni dulu aku listkan drama² yang ada dalam promo tapi sebenarnya banyakkkkkkkkkkk sangat lagi… Yang mana aku dah tengok tu but still aku akan beli jugak lagi for my collection sebab cerita dia memang best!

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

26 Responses to Rezeki Aku~

  1. wida says:

    mmg rezeki sis tu..

    alamak..ada hyun bin lah..cam best jer snow queen tu

    • sw33tdarling says:

      nak kirim ke? kalau nak kirim, akak leh tolong belikan.. nanti kalau adik ke ma ke datang sini, boleh bawak blk

  2. KiD says:

    korea…?? kid tengok winter sonata je.. pastu daahh.. :)

  3. budak comey says:

    nak beli jugak!!! tunggu minggu depan dpt gaji, nak selitkan sikit harga 60rgt or 70rgt punya..

  4. rasp says:

    haritu my doters beli masa promo nie lah sis…

    satu RM69.90 satu lagi RM59.90..

    haruslah bayor yg mahal….

    tapi i lum tgk citer yg dibeli tu lagik…

    so tak tau best ker tak…

  5. SU SU says:

    hishhhhhh kalau dah star tgk crita2 korea mmg jadi kemarukkkkk….

    su su ngah layan full house semula….dok ngadappp dpn lappy je,,he he he

    • sw33tdarling says:

      tu laa.. sbb tu laa nak layan time pantang sbb kalau layan sekarang alamatnya mmg takleh nak menjahit

  6. cindyrina says:

    hehehehe semua dah tengok!!! best!!!!

  7. Dee says:

    kemaruk betul eh..jom gi korea!

  8. hehe :) demam korea da kembali ;o

  9. Nurul says:

    wah pencinta korea.. ;)

  10. radi says:

    kat petaling street ada satu kedai, HIRO COMIC.. dia jual cd separuh harga untuk VIP customer….. harga dvd ea lebih kurang rm39 hingga rm59 tapi jual half price….dulu tym kat KL salu g kedai tu….borong bebanyak!!!
    Aku promo je….

  11. zakiah says:

    akak, saya tgk cite korea kat Mysoju.com je kak. complete kt situ,.

  12. Iyra Mutalib says:

    nak joinnnnnnnnnnnn~

    erk, nk g beli jugak.. puffff! gaji cepatlah masuk..

    daku da muflis…

  13. titan says:

    PEH, banyaknya layan drama korea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: