Pecah Rekod Sebulan Tengok Drama Midas

image

Haaaa kaaaau!!

Haritu dah cerita, tengok drama ni amatlah memberatkan kepala sebab jalan ceritanya semua hal² korporat belaka. Tapi nasib baiklah ada jugak pelakon² yang dah kenal so boleh ler cuci mata sambil menonton. Tapi sungguh² laa berat, tu yang buatkan aku asal tengok sudeeeehhh…..

Siapa yang minat cerita korporat, pasal saham, pasal kuasa duit boleh sangatlah menonton. Mungkin sangat best bagi korang. Tapi bagi aku, aku cuma follow jalan cerita cinta mereka yang akhirnya happy ending. Allah dah bagitahu, buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat. Menyesal sebelum terlambat. Bertaubat.

So gitu laah lebih kurang jalan ceritanya. Dek kerana ketamakan dan dikuasai oleh duit, Kim Do-hyun telah menjual jiwanya dan mengabaikan kekasih yang hampir menjadi isterinya, Jung-yeon. Namun, kerana cinta yang mendalam, Jung-yeon tetap menanti Do-hyun kembali ke pangkal jalan.

Yu In-hye yang sudah terkenal sebagai permaisuri duit atau ibu duit, akhirnya mengkhianati kesetiaan Do-hyun demi menyelamatkan dirinya dari tindakan undang². Do-hyun yang menerima hukuman di penjara, keluar dan berazam untuk membeli kembali maruah yang telah dilelong oleh In-hye.

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pecah Rekod Sebulan Tengok Drama Midas

  1. wida says:

    dah start tgk mmg kena khatam jugak lah kan kak..best ke tak..tu blkg kira.haha

  2. cindyrina says:

    whao!!!! lamanyeeee….anyway citer ni memang berat pun!!!

  3. rasp says:

    i dah lama beli citer nie sis…

    tapi disebabkan haritu u ckp drama ni spesis berat…

    sampai hari ni i tak tengok lagi….

    tunggu dah tak der citer sangat nanti baru i layan kot…

  4. zahidahwahid says:

    tahniah… saya dari hari tu tengok episode 1 pun tak terhabis2 lagi sampai sekarang…. huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: