PC Anda Tidak Rosak

cropped-header1

Nampak header aku?

Ada orang antar email kat aku, my reader.  Very the sopan santun and politely tegur my header yang still with gambar free hair.  Yesss, aku pun dah lama concern pasal ni tapi nak membuat header baru tu tak terbuat² lagi….

Pertama sebab aku punya Adobe Photoshop duk dalam lappy.  Kedua sebab lappy aku dah lama tak berganti screen yang pecah.  Ketiga sebab kat ofis aku pakai PC jer.  Keempat sebab lappy aku memang terperuk jer kat rumah.  Kelima sebab MALAS.

So, rasanya cukup kukuh tak sebab musabab aku tak berganti header tuuuu? kuang kuang kuang!!~~~~

 

Tapi harini, terasa lak berganti… Nak tukar dengan gambar aku sorang, tapi takde mood nak design plus takde software yang sesuai dalam PC ni untuk aku designkan header baru… So langkah mudah, aku mosaic kan jer laaa header tu erk… boleh gitu??

Kata HALIMUNAN, so blur² laaa identiti halimunan tu kaaaaaaaaaaaaaan…. [sangat!!~~~]

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

8 Responses to PC Anda Tidak Rosak

  1. eLLy says:

    yg penting belakang ade pelangi :)

  2. liz says:

    xpe xpe…pas nie mood rajin mesti mari…baby,sile pujuk mama jadi rajin okeh :-)

  3. akubiomed says:

    Ini mesti hendak lepaskan header blog yang baru. :-)

  4. maya amir says:

    oo patutlah.. i ingat sbb page ni lmbt loading…kekeke..

  5. wida says:

    sy ingat pc sy yg blur tadi..hihi.

  6. sz says:

    alhamdulillah …

    ok a tu cik puan amy, sama2 kita baiki diri yang terlopong sana sini (kata diri sendiri la ni)

  7. Okey gak buat header cenggini buat sementara waktu….

  8. Mya says:

    weh bukan aku kan reader yg email kat kau tu kan?

    walaupun aku ada je sound kau pasal header hari tu masa kita jumpa.

    aku gurau je tauuu.. bukan aku… :8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: