‘Mesra’ Bayi, Katanya

scan0001

Masuk majalah Pa&Ma edisi bulan 12, 2012. Dah lama peram majalah ni kat rumah asyik laa lupa nak bawak ke opis, nak scan. Huuhuhuhu…

Yaaa, time berpantang Zaim aritu, aku pakai produk TANAMERA, memang best. Dan lepas aku puji, kawan aku pun calit kat TANAMERA, dorang offer aku buat testimoni. Testimoni ni tak berbayar, tapi dapat ler token dari TANAMERA, worth RM150 gittew lebih kurang.

Ketak ketuk gitu gini, dorang tunggu aku balik KL. Pastu set time bagai, akhirnya buat photoshoot macam kat gambar di atas. Majalah Pa&Ma yang buat, bukan gambar sendiri. Dan tak sangka², Ika & Zulfan pun dapat masuk sekali gambar, dengan muka Ika tak bersiap langsung. Mak tahu nak siapkan diri mak jewww… Hahahaha

Apapun, aku rekemen sangat kalau kawan² nak berpantang dengan TANAMERA tapi seeloknya beli awal ketika kandungan 5-6 bulan sebab kat dalam set tu ada Minyak Kelapa Dara, digunapakai sebagai persediaan awal sebelum bersalin. Boleh gak diminum macam minyak selusuh.

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

6 Responses to ‘Mesra’ Bayi, Katanya

  1. wida says:

    pandainya abg ngah tu sengih…

    wahh..glamer u kak, masuk magazine

  2. mamaloveyou says:

    wah glamour mak masuk majalah PA&MA…..bersori ;) :)

  3. akubiomed says:

    Tanniah testimonial masuk Majalah. Terkenal Mak Jah. :-)

  4. Lyn Yusoff says:

    wah glamourrr…. masuk majalah PA & Ma lgi :)

  5. Iyra Mutalib says:

    yeah.. i will.. tp tatau bilanya nk guna.. ekekekeke~

  6. zahidahwahid says:

    glams gitu… lebar je senyum zulfan…. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: