Lagi Buy1 Free1….

OK, aku menggila… menggila takmo boring time duk dalam pantang… [tup tup nanti 1 CD pun tak sempat nak layan]

Whatever!!

Ringkaskan cerita, Rabu lepas aku menyinggah balik kat Speedy Video Aeon Wangsa Maju (Jaya Jusco dah tukar nama yaaa – tak pasal² promote Aeon plak).  Express punya visit, melaju jer tuju ke kedai terus.  Takde nak toleh kiri kanan dah.  Dah memang dapat gaji budget membeli yang Buy1 Free1 ni jer..

Tapi duk kat kedai tu jadi lama ler pulak. Belek punya belek punya belek.  Banyak citer² yang aku aim aritu, hilang entah ke mana… Satu hal lagi nak cari yang sama match harga kalau tidak rugi ler kena bayar harga yang paling tinggi…

image

image

Akhirnya dapat gak 2 drama ni.. Cinderella’s Stepsister dan Partner… Dua² drama ni pun aku belum tengok. 

Tapi lepas dah beli CD² ni, baru ler si Mira cakap kat aku cerita Midas best… Ada CD tu dalam promo tapi sebab cerita dah lama sangat so aku tak amik ler… Takpe, kalau ada rezeki lagi, bulan depan kita beli lagi yaa.. katanya promo tu lambat lagi abis…..

Macam biasa, reviewnya nanti dalam pantang… So bersedialah, modal aku dalam pantang nanti kalau tak cerita pasal baby baru, maka entry pasal drama Korea je laaa jawabnya… [itupun kalau ada internet]

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

5 Responses to Lagi Buy1 Free1….

  1. eLLy says:

    aku dah lama tak tengok cite korea .. busy mengalahkan bini menteri ;p

  2. zahidahwahid says:

    dah tengok dua2…..cinderella step sister best…partner kurang sikit, maybe sebab tak minat sangat lee dong wook…. midas dari dulu sampai sekarang tak habis2 tengok lagi…cerita dia berat sangat…. T_T

  3. budak comey says:

    akan ku rembat midas akhir bulan ini.. tunggu ai bank in kan duit ajo ye… pastu tlg g rembatkan, tak psal nak naik KL semata nak buy 1 free 1 apa guno ada org kat KL, so tolong belikan yeeeeeeeeeee..

    tenkiuuuuuuu..

    cayang kakak sy yang debabbbbbbbbb

  4. wida says:

    banyak cd nak khatam masa pantang nanti tu sis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: