Kasihan Rita Rudaini

Macam biasa, kalau dah twitter, sila baca dari bawah yaa….

image

Bagi aku, aku memang betul² simpati dengan Rita.. walau apapuan kesalahan dia (jika ada) tapi memang dia tak bernasib baik kerana dapat suami yang cetek akal fikiran….

tapi paling aku membara tengok Nona di TV3 semalam…. eeiii sanggup yaa laki dia appear dengan senyuman kat TV dalam keadaan macam ni…

speechless……

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

17 Responses to Kasihan Rita Rudaini

  1. zakiah says:

    RR mmg terbaik kak. dah la cantik , tabah pulak tu

    saya x tgk nona la smlm kak. apa cite ye?

    leh share?

    • sw33tdarling says:

      cerita pasal baka kembar jer tapi tu lerrr anak bini duk rindu kat bapak boleh tgk dr TV jer..

  2. kita pun tgk kat nona. aduhai kannn. tak reti nak buat ayat camne dah. kalu salahnya kita sebgai wanita atau isteri, harus/wajib suami bersabar dan menbetulkan kesilapan isteri. mana boleh senang2 tinggalkan begitu saja. bukankah isteri itu amanah suami.

    mmg pendek akal la laki dia tuh.. benci lelaki gitu.

    #emo la mama kannnn…

  3. Dee says:

    laki dia budak2lah..tak matang..sbb tu x reti nak buat keputusan..ikut je apa org ckp..yg teraniaya..isteri dan anak2..walhal sok2 kalau dah tua..isteri dan anak2 tulah yg akan bantu dia..

    • sw33tdarling says:

      ornag lain menikah awal jugak tp takde lerr bingai sangat ikut cakap family.. masa nak nikah lari tak nak plak ikut cakap family

  4. wahida says:

    serius, aku pun sedih dgn Rita ni nok…kesian sgt…

    kenapalah laki dia tergamak tinggalkan dia dan anak2 mcm tu jer…

    mmg RR ni mkn hati ulam jantung kawin laki mcm ni…huhu…

  5. Suriaamanda says:

    muda bonar laki eh….pasal tuh la cetek otak…

  6. rasp says:

    apa kes nie sis…

    i kurang skit mengikut perkembangan artis?

    cerai ker?

  7. eLLy says:

    aku terus tutup tv noks :choler:

  8. Iyra Mutalib says:

    menyampah ngan ayu tuh.. boleh buat muka bahagia atas air mata org lain..

    gelak dia fake sgt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: