PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com

Nak hadiah taakk…….? :whistle:

:love:

Disebabkan aku memang ada banyaaaaaak adiah nak bagi kat korang, maka aku pun buat² laaa pening kepala nak pilih mana satu theme yang sesuai tuk blog aku    :p

Dengan rasa berbesar hati dan penuh rendah diri, aku memberi peluang kat korang² membuat keputusan yang amat BESAAAARRRR untuk blog aku ni…

Silalah pilih theme yang korang rasa sangat shukeeer dan cantikkk dan sesuai dengan blog aku ni yaa… keputusan korang, akan memberi impak yang besar terhadap blog ini..

Jadi, pilihlah secara berhemah… jangan pakai cincai² tekan undi [amaran ni...!!] :bandit:

:Hint:Hint:  8) 8) Aku cam dah boring dengan theme aku sekarang… dan aku berhasrat nak memilih theme yang ada header, manalah tahu, satu hari nanti aku nak customize header sendiri..

So pemilihan theme hendaklah berdasarkan body & warna theme itu sendiri, bukan setakat header yang cantik…

[kecantikan itu hanyalah sementara :kiss: ]

Ok, gini syarat²nya:

  1. Vote salah satu theme yang disediakan
  2. Tulis satu entry di blog masing² dengan tajuk “PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com”, pamer theme pilihan [copy & paste jer] dan jelaskan kenapa korang nak sw33tdarling.com pilih theme tersebut
  3. Tag 3 orang rakan supaya join GA ni
  4. Letakkan permenalink entry ada DI SINI [komen box]
  5. Tarikh tutup pada 14hb January 2011 sebelum jam 23:59
  • 3x Pemenang akan dipilih dengan cara cabutan bertuah
  • Cabutan akan dilakukan di antara peserta² yang memilih theme paling ramai undian
  • Hadiah Misteri untuk entry yang paling kreatif

F

A

B

C

E

D

PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com
Lady Pro
Green Home
Lady Green
Family Home
Home Desk
Venayard Glow
pollcode.com free polls

142 Responses to PILIH THEME BLOG sw33tdarling.com

  1. matjoe says:

    seroisly amy, mmg lady green paling chun. ramai vote kt, termasyuk aku

  2. babyarisha says:

    x tag org lain xpe ker? hehehe… 8)

  3. ayu says:

    ayu shukew lady green..sgt lawa dan sedap mata memandang..nak masuk la..tapi malm la join..lgpon lmbt lg tarikh tutup..hehehe

  4. yeay, ada giveaway lagi hehe nasib baik 14 January, ada masa nak berfikir ni, akan saya join nanti insyaAllah :D

  5. Lyn Yusoff says:

    nak join lah…
    insyaAllah….

  6. kak ina kl says:

    nanti kena cari idea..

  7. Zana Nordin says:

    Lady Green comel…..and sgt2 sesuai ngan ko….

  8. Dee says:

    amy..aku dah vote..nti aku usahakan buat entry ye..

  9. buat saya, theme mana pun yang digunakan buat blog ini tidak akan mengurangi kecantikanmu… so, saya vote semuanya :love: hehehe….

  10. Amirez says:

    baru siap tadi eheh. ni linknya

    http://blog.amirez.com/pilih-theme-blog-sw33tdarling-com/

    thanks for da invitation ;)

  11. Amirez says:

    Ok, dah betulkan hehe. sori2, terlupa

  12. Atok says:

    atok datang…jago-jago…hihi

    http://anaknegori.blogspot.com/2010/12/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

    kalau ado kurang bagitahu atok yo
    ^_^

  13. Anwar Osman says:

    scroll down scroll up scroll down n up n down lagik. rasanya lady green gak cantik. Tapi dia 3 column. Takut nanti jadi semak. Pk pk lagi, terpaksa pilih Lady pro. Bukan sebab blog perempuan kena guna pink. Tapi adala sebabnya.. Nanti aku buatkan entry nya. InsyaAllah.

  14. Ana says:

    Salam cik puan punya tanah…salam perkenalan sekali lagi. saya vte for lady green. boleh tengok kat sini:
    http://annadalady.blogspot.com/2010/12/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

  15. CikLilyPutih says:

    Amy,

    aku dah vote pun dan dah buat entry jugak.. La kalau ko tak percaya, tengok nie : http://www.ciklilyputih.com/2010/12/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

    Hah, cepat2 tengok tau..

  16. babyarisha says:

    dengki.. nak vote 2 boleh x?

  17. umie says:

    kite vote LADY GREEN….cantik & sedap mata nak membaca entry tu nnt…;-)

  18. Anwar Osman says:

    SD, apa nama theme yang pink tu? Aku search wp theme tu x jumpa. Nak test drive kejap sebelum kasik pandangan.

  19. babyarisha says:

    cak again…
    gigih satu hari menyiapkan post.. (gigih ke gigil-ekon opis kuat nih)

    hamek nih –> http://babyarisha.blogspot.com/2010/12/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

    xmenang? xpe.. janji ade present.. (xmenang mana leh dpt hadiah kan)

  20. Ali ridha says:

    tema sedia ada tak ok ke.

  21. Hans says:

    menarik juga nih
    rasa cam nak join
    kalau ada masa den join

    P/S : Bertenang! Tarik Nafas! Sikit Jer Nih! Sakit Sikit Jer Bila Kena Cucuk Nih!

  22. Zana says:

    aku pun nak join nie
    aku dah wakilkan ko pilih mana template yg cun di mata ku
    aku pilih :

    http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/12/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

    gi ler jengah2 yerk

  23. Ali ridha says:

    masih belum terlambat.

  24. asya says:

    nak join tp x de blog, ahahaha sian kat akuw…huhu

  25. deCrewz says:

    Lady green tu terbaiklah…he3

  26. mak says:

    Green home sesuai dengan maksud aku ~ halimunan.

  27. akubiomed says:

    Kenapa tak letak entri contest as sticky note? Walaupun ada entri baru, contest ini tetap berada di main page supaya pengunjung alert

  28. semua nice2 lah.. hohoho.. =]

  29. eykameow says:

    huhuhu eyka dah vote. tp nak ulas tu yg tak reti tuuuu. ngee tgok lah camne nanti hehe 14 january kan tarikh tutup ?ok.

  30. Ali ridha says:

    lama dah vote.boleh vote sekali ke.

  31. penyubiru says:

    aku vote poll jer bleh? tak sempat nak join aa :D

  32. akhirnya…setelah gila bayang selama bermingu-mingu…

    http://tengkorakemas.blogspot.com/2011/01/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

    siap juga entri yg tak seberapa huhu

  33. kella says:

    salam kenal.. slam singgah… pertama kali masuk sini dah terpegun dengan header kat atas tu… sangat cantik.. merah semua.. cantik.. :)

  34. cikpuanhady says:

    salam..saya join..entri autopublish jam 4.19 petang nanti..

    id : cikpuanhady

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/pilih-theme-blog-sw33tdarlingcom.html

    kalau link tak valid, gitau ek..thanks..

    Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

  35. sW33tdaRLinG says:

    @matjoe,
    apalagi…. buat lah entry ikut syarat.. mana tauu jadi pemenang bertuah…! heeee

  36. sW33tdaRLinG says:

    @babyarisha,
    syarat² kena patuhi.. tak semestinya orang yang di tag tu nak kena buat jugak… terpulang masing², janji ada tag :kiss:

  37. sW33tdaRLinG says:

    @ayu,
    buat, jangan tak buat tawww…
    majulah sukan untuk negara… hiks!

  38. sW33tdaRLinG says:

    @tengkorak emas,
    jangan sampai terlepas tarikh sebab leka sangat… heeeee

  39. babyarisha says:

    @sW33tdaRLinG, klu gitu tag aje le sapa2.. janji tag… baeeekkkkk…
    nti sayer usahakan…^_^

  40. sWeEtDaRLinG says:

    @Lyn Yusoff,
    join laa yaa… jangan lupa tauuu! :kiss:

  41. sWeEtDaRLinG says:

    @eliss,
    noted! thanks

  42. sW33tdaRLinG says:

    @kak ina kl,
    jangan cari lama sangat… hiks! :kiss:

  43. sW33tdaRLinG says:

    @bee,
    thanks & gud luck!

  44. sW33tdaRLinG says:

    @Zana Nordin,
    hehehe.. taknak join contest ker…? rugi kalau takat vote jer… :kiss:

  45. sW33tdaRLinG says:

    @Dee,
    wokeehhh… jangan tunggu lama²… lalalalallaaaaa :love:

  46. sW33tdaRLinG says:

    @makdara TERdiva,
    hokeh yunkkk lulus! thanks & gud luck yaaaa :love:

  47. sW33tdaRLinG says:

    @Fir’aun NgebLoG,
    join ajer Give Away ni, pilih mana2 theme yang paling cantik buat blog saya

  48. sW33tdaRLinG says:

    @Atok,
    terima kasih & gud luck!

  49. sW33tdaRLinG says:

    @mimie1678,
    thanks & gud luck~~

  50. sW33tdaRLinG says:

    @Amirez,
    thanks & gud luck!

  51. sW33tdaRLinG says:

    @matjoe,
    thanks & gud luck!
    join contest MatJoe akan menyusul nanti

  52. sW33tdaRLinG says:

    @syira,
    thanks & gud luck ya…!

  53. sWeEtDaRLinG says:

    @Anwar Osman,
    :love: nanti submit jawapan kat sini erkk…. tak sabar nak baca apa alasannya…

  54. sW33tdaRLinG says:

    @mama_iris,
    thanks & gud luck!

  55. mama_iris says:

    @sW33tdaRLinG, OK…dah edit link sweetdarling ke entry ni..TQ..

  56. sW33tdaRLinG says:

    @Ana,
    thanks & gud luck yaa…!

  57. sW33tdaRLinG says:

    @yatie,
    thanks & gud luck!

  58. sW33tdaRLinG says:

    @wida,
    thanks & gud luck!

  59. sW33tdaRLinG says:

    @love,
    thanks & gud luck!

  60. sW33tDaRLinG says:

    @CikLilyPutih,
    thank you yaaa & gud luck!

  61. sW33tdaRLinG says:

    @attyfir,
    thanks & gud luck!

  62. sW33tdaRLinG says:

    @babyarisha,
    vote laa kalau boleh… rasanya tak boleh! kalau nak jugak, pi pakai IP lain.. heeeee :kiss:

  63. sW33tdaRLinG says:

    @eLLy,
    thanks & gud luck!

  64. sW33tdaRLinG says:

    @umie,
    nanti buat laa entry tuk join contest ni yaa…! selamat mencuba!

  65. sW33tdaRLinG says:

    @Anwar Osman,
    business lady professional pee143 2.21 by LeadCamp, Inc

  66. sW33tdaRLinG says:

    @babyarisha,
    thanks & gud luck!

  67. sW33tdaRLinG says:

    @Cute Mum,
    thanks & gud luck!

  68. sW33tdaRLinG says:

    @rasp,
    thanks & gud luck!

  69. sW33tdaRLinG says:

    @Dee,
    thanks & gud luck!

  70. sW33tdaRLinG says:

    @ayu,
    thanks & gud luck!

  71. sW33tdaRLinG says:

    @Ali ridha,
    nak tukar angin… nak pakai header… :)

  72. sW33tdaRLinG says:

    @Hans,
    join ler… lai lai lai laii…..

  73. sW33tdaRLinG says:

    @Zana,
    thanks & gud luck!

  74. sW33tdaRLinG says:

    @aiDiena,
    thanks & gud luck!

  75. sW33tdaRLinG says:

    @Hans,
    thanks & gud luck!

  76. sW33tdaRLinG says:

    @wati3qv3,
    thanks & gud luck!

  77. sW33tdaRLinG says:

    @budak comey,
    thanks & gud luck…!

  78. sW33tdaRLinG says:

    @Akma,
    thanks & gud luck!

  79. sW33tdaRLinG says:

    @Tie,
    thanks & gud luck!

  80. sW33tdaRLinG says:

    @Ali ridha,
    aiihh… dah buat ke belumm?

  81. sW33tdaRLinG says:

    @asya,
    alahai syiannyaa….. kalau gitu join vote je dah ler.. tapi tak de chance nak menang laa.. :love:

  82. sW33tdaRLinG says:

    @Ali ridha,
    thanks & gud luck!

  83. sW33tdaRLinG says:

    @deCrewz,
    alaaa.. join laa GA ni, takmo laa komen2 kat sini jerkk.. ok :love:

  84. sW33tdaRLinG says:

    @Cik Norfa,
    thanks & gud luck!

  85. sW33tdaRLinG says:

    @missfatty,
    thanks & gud luck!

  86. sW33tdaRLinG says:

    @mak,
    kena turur kata undian teramai…

  87. sW33tdaRLinG says:

    @akubiomed,
    hehehe… akan up dari masa ke semasa

  88. sW33tdaRLinG says:

    @akubiomed,
    thanks & gud luck!

  89. sW33tdaRLinG says:

    @Faaein Himura,
    vote & buat laa entry tuk join GA… manalah tahu ada luck leh menang…

  90. sW33tdaRLinG says:

    @eykameow,
    jgn lupa taww…..!

  91. sW33tdaRLinG says:

    @Ali ridha,
    kalau vote banyak kali pun, ada sapa tahu…? hehehehehe

  92. sW33tdaRLinG says:

    @penyubiru,
    kalau join lagi meriah.. tp kalau dah takdan, apa leh buat.. vote anda ttp memberi sumbangan!

  93. sw33tdarling says:

    @Mama Zharfan,
    thanks & gud luck!

  94. sW33tdaRLinG says:

    @tiefazatie,
    thanks & gud luck

  95. sW33tdaRLinG says:

    @ArdiniHumaira,
    thanks & gud luck!

  96. sW33tdaRLinG says:

    @tengkorak emas,
    thanks & gud luck!

  97. sW33tdaRLinG says:

    @fizah,
    thanks & gud luck!

  98. sW33tdaRLinG says:

    @kella,
    join GA ni.. ada 3 hari lagi ni.. :love:

  99. sW33tdaRLinG says:

    @weeda,
    thanks & gud luck!

  100. sW33tDaRLinG says:

    @cikpuanhady,
    thanks & gud luck!

  101. sW33tdaRLinG says:

    @Diaumaininaz,
    thanks & gud luck!

  102. sW33tdaRLinG says:

    @farah,
    thanks & gudluck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: