Di Mana Nak Menumpang Kasih?

Selamat Tahun Baru, 2013…

Kami sudahi kenangan tahun baru 2012 dengan percutian tanpa haluan yang sangat manis! Terima kasih, hubby!!~

Tapi balik bercuti, stress………………….!!! Sebenarnya, stress sejak mula bercuti lagi tapi hubby tak kasi ungkitkan hal tu masa bercuti. So bila dah habis bercuti, tibalah masanya nak selesaikan masalah.

Babysitter Zaim kena operation perut, ada ketumbuhan. So macam orang beranak, kena duduk diam2 at least satu bulan or dua bulan. So, di mana nak kutumpangkan kasih Zaim ni?

Hari ni bawak dia ke office. Haritu, 2 minggu bawak ke opis masa babysitter bercuti balik kampung. Zikri ada time tu, ringan la skit beban. Tapi harini sorang2 jaga dia, alahaiii memang tak boleh nak buat keje langsung. Dengan aku sekali hangkut laptop masuk surau.

Budak ni plak, kalau ramai orang dia takmo tido. Bukan sebab bising tapi sebab keypochiii nak join sama apa orang tengah buat or borakkan. Huhuhuhu…. jenuh nak kasi tido.

So, sapa boleh jadi babysitter Zaim 2 bulan ni???

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

8 Responses to Di Mana Nak Menumpang Kasih?

  1. wida says:

    hantar kg kak..hehe

  2. diana says:

    ambik orang gaji..:P

  3. rasp says:

    cer tanya jiran2 kot2 ada yg sanggup jaga kejap nie….

    cian zaim….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: