Category Archives: Diary

Pengalaman Seorang Ibu

Sapa pernah kena situasi macam ni atau hampir sama macam ni, janji memang masuk mulut….. Sila komen. Hehehehe

Sekian,
Posted in Diary | 1 Comment

Tak Serik Tapi Lebih Berhati²

  Baca tak entry HAPPY PAD MENIPU? Kalau nak diingat²kan balik, serik taknak tengok langsung tablet cap ayam ni lagi. Tapi nak buat cemana, kita cuma merancang, Allah yang menentukan… Puncanya bermula masa Zulfan merungut pergi shooting sorang² baru ni … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 2 Comments

IC Baru

Setelah berkurun lama akhirnya berjaya jugak tukar ke IC baru. Dah cerita aritu pasal ni kat sini. Told you jugak, gambar kat IC ni nampak senonoh dan muka pun tak kembang. Awat passport gambar muka kembang???? Yaaa, memang tak puashati!! … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 2 Comments

Mood Cuti ON

  Borang cuti aku tak sama macam korang. Aku nak cuti kalau lama² gini kena buat surat jer. Pastu ada sign cakap lulus, jalannnnnnnnnn….. Kalau takat cuti sehari tu pakai mulut jer, which means call jer bagitahu nak cuti sekian² … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 3 Comments

Aishwarya Rai the Idol

Sekian,
Posted in Diary | 1 Comment