Bila Geng Pelangi Merepek

Scr000051

Scr000050

Scr000048

Scr000049

Aku yang pening nak membaca via enpon, kasihanilah aku.  Maka dengan itulah sebabnya aku bukak satu kolum [we know laa kan apa menatang tu] tuk korang merepek kat sana, senang aku nak baca…..

wordless wednesday for today….~

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

18 Responses to Bila Geng Pelangi Merepek

  1. hahahahahahaha kak elly pemenang tegar

    • sw33tdarling says:

      aku tak tahu sapa menang sapa kalah.. aku tahu, aku bukak FB via phone je tgk ada 50 message.. pastu tutup, pastu bukak balik tengok ada lagi 20+ message… terpaksa plak aku bukak satu persatu, baru laa notification tu hilang…

  2. eLLy says:

    jap jap ngape kluar gambar aku dng Pak Cheppy? bukan aku dah tukar ker?

    ish u make mee mis pak cheppy more la like tis ….

  3. mummysyafie says:

    yeahhh…patut la dier pening…

  4. Nurul says:

    akak pening.. saya lagi x faham.. huhuhuhuu :)

  5. Dee says:

    merepek serah kat doranglah..champion kg pinang sebatang!

    • sw33tdarling says:

      itu ler sbb yg pening aku ler… nak kena bukak plak semua msg tu kalau tak bukak notification kat phone tak hilang walaupun aku dah bukak dr PC

  6. hahahhaha Amy, hingga ke akhir kata saya masih tdiak paham ;p

    • sw33tdarling says:

      the message is related to one and another tp semua dah jd separated bila i bukak from my phone

  7. bitt says:

    i tengok i kurang ngertikkk..alamatnya memang kena buka laptop la kot..hehehe

    • sw33tdarling says:

      bukak laptop baru boleh faham tp itu bkn masalah sebenar.. masalah sebenar adalah i kena bukak satu persatu msg tu untuk hilangkan notification dalam phone.. kekekeke

  8. rasp says:

    hahahahaha….mmg kasi fenin org yg nak membacanya :D

  9. Iyra Mutalib says:

    tuh kak dee ngan iyra kena blocked.. kalo tak bertambun2 merepek kat situ.. hehehehe~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: