Bermulalah Satu Langkah

image

Akhirnya Zulfan dapat shopping baju sekolah. Yaaa… lambat & last minute. Nak cari masa keluarga bukan senang. Tetiba terasa macam kawen dengan YB.

Bukan apa, memang tak harap hubby gi sendiri bawak anak2. Nanti ada je cacat cela pakaian tu. Takpelah yang penting yessss here we come

Zulfan super excited. Tetiba semalam Aeon Wangsa Maju lengang so memang tak payah nak berebut2 dengan orang. Saiz pun sedang elok cantik xde yang habis stock so kitorang rembat 3 pasang.

Tetiba rasa kesian kat Ika because all about Zulfan. Baju, seluar, stokin, singlet dan kasut. Ehhh Ika punya kan mama akan jahit sendiri tahun depan.

OK mama…

Hehhehe tak susah nak pujuk minah ni. Cakap dengan dia elok2 sambil puji2 skit then she will be OK. Totally OK. Nak2 kalau panggil dia puteri syurga.

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bermulalah Satu Langkah

  1. akubiomed says:

    Wah sudah membeli baju untuk masuk tahun 1.

  2. rasp says:

    yeahhh… he’s all set…
    mesti bersemangat nak gi school ni…
    semuanya baru kannnnnnnnnnnnnnnnn…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: