Author Archives: sW33tdaRLinG

Aishwarya Rai the Idol

Sekian,
Posted in Diary | 1 Comment

Hero Romi Cinta Julia

Tak kenal namanya.. tapi macam biasa bila dah bergambar, kenalah gugel nama dia kan….? Rupanya nama dia Syarul Ridzwan. Alahaii nama susah nak ingat laa dik. Tapi takpe, dengan sikap mesra alam dia tu, kalau dikekalkan insyaAllah ramai yang sayang … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | Leave a comment

Not For Sale

  Idea curi dari menonton citer Korea, Babyfaced Beauty. Citer pasal fashion designer. Si heroin ni di hadiahkan dengan gelang pin ni bila dia officially dapat jadi fashion designer kat company tu… Tengoknya dah lama tapi baru sekarang datang idea … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 2 Comments

Baguskan Mama Beli Benda Ni

Zulfan yang cakap… Katanya lagi, tak payah nak berdiri jauh2 nak ambil gambar Yelaaa tuuu 3 in 1 package RM95… berbaloiiii  

Sekian,
Posted in Diary | 3 Comments

Tiru

 

Sekian,
Posted in Diary | Leave a comment