Author Archives: sW33tdaRLinG

IC Baru

Setelah berkurun lama akhirnya berjaya jugak tukar ke IC baru. Dah cerita aritu pasal ni kat sini. Told you jugak, gambar kat IC ni nampak senonoh dan muka pun tak kembang. Awat passport gambar muka kembang???? Yaaa, memang tak puashati!! … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 2 Comments

Mood Cuti ON

  Borang cuti aku tak sama macam korang. Aku nak cuti kalau lama² gini kena buat surat jer. Pastu ada sign cakap lulus, jalannnnnnnnnn….. Kalau takat cuti sehari tu pakai mulut jer, which means call jer bagitahu nak cuti sekian² … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 3 Comments

Aishwarya Rai the Idol

Sekian,
Posted in Diary | 1 Comment

Hero Romi Cinta Julia

Tak kenal namanya.. tapi macam biasa bila dah bergambar, kenalah gugel nama dia kan….? Rupanya nama dia Syarul Ridzwan. Alahaii nama susah nak ingat laa dik. Tapi takpe, dengan sikap mesra alam dia tu, kalau dikekalkan insyaAllah ramai yang sayang … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | Leave a comment

Not For Sale

  Idea curi dari menonton citer Korea, Babyfaced Beauty. Citer pasal fashion designer. Si heroin ni di hadiahkan dengan gelang pin ni bila dia officially dapat jadi fashion designer kat company tu… Tengoknya dah lama tapi baru sekarang datang idea … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 2 Comments