Author Archives: sW33tdaRLinG

Dear My Man

Sekian,
Posted in Diary | Leave a comment

Yang Meraikan DiRaikan

Faham maksud ni….? Terlebih dulu nak wish Happy Belated Birthday, Nor…….!!!~~ Yang empunya diri bawak pavlova tapi tak makan pun. Beli semata² sebab aku yang teringin nak makan. Apakah? Surprise acik tauuu….. Terasa diri disayangi sangat sangat. Hahahaha!~ Al-kisah Sabtu … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 1 Comment

Betul² Penuh

  Tak muat lagi dah walau satu fridge magnet pun…. no more space Ini peti ais dalam ofis. Kat rumah memang tak boleh letak. Tak ‘melekat’. Banyak makhluk bermagnet dalam rumah tu.. Asalkan bukak pintu peti ais jer mesti jatuh … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | Leave a comment

Pengalaman Seorang Ibu

Sapa pernah kena situasi macam ni atau hampir sama macam ni, janji memang masuk mulut….. Sila komen. Hehehehe

Sekian,
Posted in Diary | 1 Comment

Tak Serik Tapi Lebih Berhati²

  Baca tak entry HAPPY PAD MENIPU? Kalau nak diingat²kan balik, serik taknak tengok langsung tablet cap ayam ni lagi. Tapi nak buat cemana, kita cuma merancang, Allah yang menentukan… Puncanya bermula masa Zulfan merungut pergi shooting sorang² baru ni … Continue reading

Sekian,
Posted in Diary | 2 Comments