Ada Salji

image

Sesiapa yang berkawan dengan aku dekat FBagaknya bosan & boring nengok status aku asyik pasal game FarmVille2 ajer, itu pun kalau korang bukan kaki main game. Yaaaa, jangan tipu! Sebab aku pun pernah rasa cenggitu time aku tak main game dulu. “Asyik duk up status game jerr diorang ni” haaaa gitu aku buat umpatan berseorangan. Hehehee

Tapi bagi sesapa yang main game especially jiran sekebun, memang tunggu² sangat status game sebab boleh collect barang. Contohnya macam kat bawah ni:

image

Nampak tak perkataan Give and Get One kat bawah tu. Itu jugak salah satu cara nak collect peralatan untuk complete kan task yang diberi. Hehehehe

Dan yang paling seronok, skang ni kan tengah musim salji, so cantekkkkk putiiiiiihhhh jer kebun ku… Huhuhuhu

 

Meh main FarmVille2 meh, jadi jiranku. Bantuan sepenuhnya akan dihulurkan. What u give, u get back gitteeewwwww kaedahnya.

Sekian,
This entry was posted in Diary. Bookmark the permalink.

7 Responses to Ada Salji

  1. wida says:

    Dah lama x main game ni kak..hehe

  2. puanbee says:

    siap favourite dan langgan feed kawan2 sekebun bunga ye .. haha ..

  3. akubiomed says:

    Belum pernah main game di FB.

  4. zahidahwahid says:

    dulu main…. sekarang ni tak ada masa pulak nak main… huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:p 8) :lol: =( :8 ;) :(( :o: :[ :) :D :-| :-[) :bloody: :cool: :choler: :love: :oups: :aie: :beurk: